Köpa kretskort

Köpa kretskort

Elektronikmekanik i Västerås tillverkar kretskort och har en omfattande produktionslina för tillverkningen. De arbetar med screentryck, lasermätning 3D SPI, SM 471Plus och SM485 ytmonteringsmaskiner. De är mycket flexibla i sin tillverkning och kan ställa om produktionen med kort varsel. Att ständigt utveckla sina produktionsflöden och skapa förbättringar ligger Elektronikmekanik varmt om hjärtat. Personalen få gå både interna och externa kurser för att fortbilda sig och kunna ge kunderna absolut bästa service.

När man konstruerar en ny produkt är komponentvalet väldigt viktigt. Man ser till olika aspekter som pris, komponenttillgång och kvaliteten hos komponenten. Hög kvalitet ger produkten längre livslängd vilken är en viktig del av produktens värde.

Ibland kan det vara nödvändigt att först ta fram en prototyp för produkten. Då är det viktigt att samarbeta på ett bra sätt med kunden. Elektronik Mekanik bistår med sina specialistkunskaper angående produktionsanpassningar, komponentval och kostnadseffektivitet. Att göra förarbetet noggrant medför att serieproduktion i stor skala sedan fungerar utmärkt och uppfyller kundens behov och krav.

Related Post